Magician petreceri | Antonio cucerește publicul!

translation services usa
Iluzionistul Antonio cucerește publicul

Iluzionistul Antonio cucerește publicul

 

Iluzionistul Antonio cucerește publicul

Captează atenția cu numărul senzațional de magie, fiind o adevărată apariție de fiecare dată, Iluzionistul Antonio este admirat pentru talentul său de artiști precum Smiley și Loredana Groza, care îl recunosc ca fiind, în prezent, unul dintre cei mai buni magicieni din România.

Prima lui apariție într-un spectacol de magie a avut loc pe scena Teatrului de Comedie din București, la doar 15 ani. Peste un an, Antoniodevenea deja actor și magician în specatacolul ”Hazard”, un recital de magie la Teatrul Național de operetă.
Faimosul magician are o experiență amplă în domeniul magiei, experiență dobândită printr-o serie de numeroase spectacole reușite, în urma cărora participanții au plecat plăcut surprinși, zâmbind. Antonio a prezentat diferite spectacole de magie, atât pentru copii, cât și pentru adulți, la Institutul Francez, Sala Palatului (alături de Loredana, în 2013, în urma colaborării pentru turneul național al artistei), în hoteluri și mall-uri din țară.
Cântăreața Loredana îl descrie pe Antonio ca fiind ”genul de artist care te captează prin simpla prezență, iar faptul că este și un magician formidabil nu te face decât să vrei să-l vezi de fiecare dată.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *