Un magician la inaltime

Servicii

Un magician pentru orice eveniment.

Kids Magic

Close-up Magic

Comedy Magic

Stage Magic

Laser Show

Animal Magic

Mentalism

Despre Antonio

Artist cu reprezentatii internationale.
Un artist cu Imagine si un stil de a presta unice in Lume.

Pentru a deveni un magician de succes trebuie sa imbini pasiunea pentru aceasta arta cu o imaginatie bogata si munca sustinuta. Inca de la varsta de 13 ani, am inceput sa realizez diverse trucuri, cu scopul de a impresiona asistenta formata din prieteni si apropiati. In timp insa, aceasta joaca s-a transformat intr-o adevarata pasiune, care mi-a oferit si cele mai mari satisfactii atat pe plan profesional cat si in plan social, avand sansa de a intalni oameni si personalitati ale scenei romanesti si internationale, cu care am realizat colaborari frumoase. Numerele mele de magie, spectacolele la care am participat, colaborarile si reactiile spectatorilor mi-au consolidat credinta ca ceea ce fac este apreciat, prestatia si efortul fiindu-mi rasplatite cu zambete si aplauze. Va multumesc!

Parteneri

Leon Magdan

Încerc să-i fac pe copii să se bucure și să învețe ceva bun cu drag, cu zâmbetul pe buze. Și când spun asta, mă refer la copiii de toate vârstele, de la 4 la 84 de ani.

AP Vizual

Aveti nevoie de materiale cu care sa va promovati afacerea, organizatia, evenimentul sau chiar pe dumneavoastra? Atunci bun venit! Noi cu asta ne ocupam!

Personaje de Poveste

Oferiti-i copilului dumneavoastra clipe de neuitat alaturi de cele mai indragite personaje de poveste!

Testimoniale

De ce sa alegi un magician pentru evenimentul tau?

Magia este singura arta care reuseste sa trezeasca in oameni acel sentiment de orice e posibil, acel mister care starneste in tine bucuria copilariei. In ziua de azi magicienii au ajuns la un nivel in care sunt capabili sa presteze la orice eveniment de la o masa de restaurant la un stadion plin de oameni.

Contact

072.44.898.73